Køb af ejendom

Køber af ejendom

Hvis De, som køber af ejendom, har interesse i en af vores ejendomme, fremsender vi præsentationsmateriale og eventuelt bilagsmateriale til Dem og Deres rådgiver; advokat eller revisor som grundlag for videre due diligence.

Vi tilbyder at tage professionel kontakt på Deres vegne, hvis De er interesseret i en ejendom udbudt via anden mægler, formidler, bank eller kreditforening. Vi bistår med due diligence og forhandling på baggrund af vores viden om priser og markedsforhold. Igennem hele forløbet står vi til rådighed med vores juridiske ekspertise og mangeårige erfaring fra ejendomshandler.

Søgning af ejendom

På vegne af Dem, som køber af ejendom, tilbyder vi at tage diskret kontakt til ejer af én eller flere ejendomme, som køber kan have interesse i. Oftest er det nemmere for os, som professionel partner, at rette denne diskrete henvendelse uden i første omgang at tilkendegive, hvem vi repræsenterer. Vi tilbyder at bistå i det videre forløb med undersøgelse af ejendommens forhold, rådgivning og forhandling.