HVILSBJERGGÅRD – Landbrugsejendom 157 ha. ved Vejle

Proprietærgården Hvilsbjerggård er en attraktiv og meget velbeliggende landbrugsejendom på 157 ha. i Østjylland ved Andkær ca. 7 km øst for Vejle. Området mellem Vejle(7 km), Børkop(4) km og Brejning(4 km) er et af Østjyllands mest søgte bosættelsesområder. Der er veludbygget infrastruktur, høj erhvervsaktivitet i Vejleområdet og en smuk natur med Munkebjergskovene, Vejle Fjord og de smukke strande og lystbådehavn ved Brejning Strand.
Ejendommen har en særdeles smuk hovedbygning opført i 1842 på 371 m2 grundareal/469 m2 boligareal. Huset er hvidpudset med sortglaserede tegl og har gennemgået en omfattende, men nænsom istandsættelse i år 2000. Det fremtræder med mange smukke lyse rum og fine detaljer. Huset ligger syd-øst-vendt med pragtfuld udsigt over stor have og marklandskab. Der er en selvstændig udlejningsbolig på 100 m2 i vestlig længe. Begge boliger opvarmes fra velfungerende jordvarmeanlæg.
Hvilbjerggård omfatter 112 ha. 1. klasses agerjord i konventionel drift med fremavlskontrakter. Der søges enkeltbetaling til i alt 133,6 ha, hvoraf 21,44 ha er udlagt i permanent græs i et naturskønt frijordsareal langs Skærup Å. Desuden er der en mindre moselod og 10,8 ha. skov. Der er en attraktiv jagt på ejendommen og især de smukke enge med søer og vandløb langs Skærup Å byder på natur- og jagtoplevelser. Der ligger en ældre lille ladebygning på engen, som kan bruges til jagthytte og fritidsbrug.
To arealer på hver ca. 4 ha. op til Andkær By er omfattet af Vejle Kommunes perspektivplan som boligudstykningsområde. Arealet kan søges lokalplanlagt. Fremdadrettet viser kommunens perspketivplan, at  Børkop  By vokser  i retning af Andkær, hvor Hvilsbjerggårds jorde ligger .

Titel

HVILSBJERGGÅRD – Landbrugsejendom 157 ha. ved Vejle

Pris

Sagsnr.

Adresse

Status

Solgt

Kategori

Tilføj din overskrift her

Bestil salgsprospekt