BJØRNEMOSE GODS – 85 ha pragtfuld beliggenhed ved Svendborg

Godset Bjørnemose ligger ualmindeligt smukt ud til vandet et par kilometer øst for Svendborg. Med Halling Skov i baggrunden og cirka 2 km. lang kystlinie til Skårupøre Sund med udsigt over vandet til Thurø, er det vanskeligt at finde en dejligere beliggenhed. Hovedbygningen er fra år 1750 og rummer 820 kvm. boligareal. Fra central hall er der adgang til flere opholdsrum, bibliotek og køkken. Flere af rummene er gennemgående og har lysindfald fra 2 sider med udsigt over parken til vandet. Overetage og kælder rummer 11 værelser med bad, pool med spafaciliteter. Bjørnemose udlejes til ferie og kursusaktivitet gennem Dansommer.
Avlsgården består af 2 vinkelrette bygninger i velholdt bindingsværk med sorte Lindab-tage (2008). Den ene længe er fuldt indrettet til ferie/kursusaktivitet med 2 store lejligheder med køkken, opholdsrum og værelser med bad, samt tilstødende konferencerum. Den anden længe indeholder sports-og fritidsanlæg til brug for besøgende gæster; boldbaner, lejeplads, squasbane m.v. Gårdens bygninger er generelt velvedligeholdte med tage, nye vinduer osv.
Det samlede jordareal er på 86,7 ha fordelt på ca. 63 ha agerjord, 13 ha skov og 12 ha vådområde, sø, strand, have, gårdsplads. 58,97 ha. er udlagt i 20-årog brakordning med genopdyrkningsret i 2019 og 2020. Indtægter fra landbrugsstøtte og udlejning gennem Dansommer beløb sig til ca. 1,12 mio. kr i 2013.

Titel

BJØRNEMOSE GODS – 85 ha pragtfuld beliggenhed ved Svendborg

Pris

Sagsnr.

Adresse

Status

Solgt

Kategori

Tilføj din overskrift her

Bestil salgsprospekt