ASBØLHOLM – 139 HA. NÆR KOLDING

Asbølholm ligger ca. 15 km. vest for Kolding med tilhørende 139,2215 ha. Arealet ligger på begge sider af motorvejen mellem Kolding og Esbjerg med vejbro og nem adgang til egen jord og motorvejsnettet.
Hovedbygningen er opført i 1988 (tilbygning 2008) som 3-fløjet anlæg med tårn. Der er 10 rummelige værelser med eget bad, stort køkken og “riddersal”, samt pool og wellness.
Gavlen i den østlige hal er indrettet som stor ferieudlejningsbolig “Asbølhus” på 5-600 kvm indeholdende 5 suiter og 5 værelser med bad, samt fælles køkken og opholdsrum, pool, sportshal og billardstue. Her er særdeles gode faciliteter til større forretning indenfor ferieudlejning.
Avlsgården består af 3 store lader på hver ca. 2000 kvm. lager til udlejning. Hallerne har fast bund; beton/asfalt, hejseporte, el, læsserampe mv.
Jordarelet er fordelt på ca. 97 ha. udlagt i 20-årig brak med MVJ-tilsagn indtil 2022. 10 ha. er bortforpagtet. Der er vanboring på areal syd for mortorvejen, som der er tilbudt økonomisk kompensation for ved dyrkningsbegrænsning.

Titel

ASBØLHOLM – 139 HA. NÆR KOLDING

Pris

Sagsnr.

Adresse

Status

Solgt

Kategori

Tilføj din overskrift her

Bestil salgsprospekt