ÆRØSMINDE – 1,3 ha. ved Mols Bjerge

Ejendommen ”Ærøsminde” ligger højt i idyllisk bakket landskab ved Grønfeld på Mols med smuk udsigt over landskabet til Kaløvig. Den 3-længede hvidpudsede gård med ca. 1,3 ha jord ligger pænt tilbagetrukket fra offentlig vej med præsentabel indkørsel.
Ejendommen er meget velholdt og rummer mange faciliteter, der gør den interessant både som bolig og erhvervsejendom. Stuehuset på i alt ca. 186 m2 er oprindeligt fra 1884, men er senest ombygget og moderniseret i 2001 og 2008 med bl.a. stort nyt køkken, bryggers og entré, ny veranda i hele husets bredde og balkon på 1. sal. I gårdens længer er ca. 254 m2 indrettet som moderne funktionelle lokaler, alle med it- og telefonstik, omfattende el-installationer, køkken, værksteder og fyrrum med pillefyr.
Ejendommen kan både købes privat eller i selskabsform. Den er godkendt som skole og har i de seneste år dannet ramme om en revaliderings- og afklaringsinstitution for 30 voksne elever samt personale. Der er således vide rammer for fremtidig anvendelse.

Titel

ÆRØSMINDE – 1,3 ha. ved Mols Bjerge

Pris

Sagsnr.

Adresse

Status

Solgt

Kategori

Tilføj din overskrift her

Bestil salgsprospekt